fbpx
Traverse 8-10, Almere
Maalderij 19, Amstelveen
Pieter Ghijsenlaan 17, Zaandam

Zin in een slaapverwekkende bijbaan?

Wil je ons helpen om onze klanten van de beste nachtrust in het allerbeste bed te voorzien? Dan is dit een prachtige kans voor jou om er in het weekend wat bij te verdienen. Zowel voor Beds & Bedding in Zaandam als in Amstelveen zijn we namelijk op zoek naar uitnodigende gastheren en gastvrouwen in het weekend, die onze klanten kunnen ontvangen en overdragen aan onze verkopers. 

Toegewijde collega’s die een perfect kopje koffie of thee kunnen aanbieden, die na een bezoek alles weer op orde maken en zelf het vriendelijke visitekaartje zijn voor iedere bezoeker. Levenservaring vinden we daarbij net zo belangrijk als jeugdig enthousiasme, dus dit is een bijbaan voor zowel jong als oud(er), van student tot pensionado. 

En mocht je er interesse in hebben, dan staat altijd de mogelijkheid open om je verder te bekwamen in ons vakgebied. 

Wat we verwachten…

 • We zoeken mensen voor het weekend maar je begrijpt dat het om zater-, zon- en ook feestdagen gaat, natuurlijk altijd in goed overleg.
 • Je bent open, vriendelijk en straalt gastvrijheid uit.
 • Je bent ergens tussen 18 jaar en (veel) ouder.
 • Je bent representatief met een verzorgde uitstraling en spreekt makkelijk mensen aan. Bovendien weet je klanten snel op hun gemak te stellen.
 • Je bent alert en ad rem, maar weet ook wanneer je op de achtergrond moet blijven.
 • Je Nederlands is uitstekend in woord en geschrift, andere talen zijn een pré.
 • Je bent collegiaal en bereid om ook op andere plekken in de winkel soms een handje te helpen. 

Voor zoveel kwaliteiten krijg je ook veel terug.

 • Een parttime dienstverband, de uren bepalen we in overleg. 
 • Je werkt in onze winkels in Zaandam en Amstelveen. 
 • Eventuele reiskosten worden vergoed. 
 • Je verdient een goed salaris met vakantiegeld en krijgt een prima pensioenregeling. 
 • Bovendien geven we je een royale personeelskorting op onze producten. 

Inderdaad, we zoeken altijd naar kwaliteit.

We willen dan ook dat je past binnen de traditie van het familiebedrijf Beds & Bedding, sinds 1953 gespecialiseerd in dat waar mensen bijna de helft van hun leven in liggen: hun bed. Ons specialisme beslaat alles op dat gebied: van complete slaapsystemen tot hoeslakens, van hoofdkussens tot dekbedden. Onze klanten komen uit heel Nederland, maar tegenwoordig ook van ver daarbuiten. 

Onze groei gaat niet ongemerkt aan ons publiek voorbij. Beds & Bedding ontwikkelt zich snel verder. Sinds kort hebben we ook een filiaal in Almere. Meer service en meer beleving zijn de uitgangspunten geworden van waaruit we al onze winkels omtoveren tot heuse slaapbelevingscentra, uitgebreid met de meest exclusieve merken in ons vakgebied. 

Dat vergt meer personeel, vooral in het weekend, maar vereist ook behoud en zelfs verbetering van kwaliteit. Want kwaliteit, luxe, beleving en de tevredenheid van onze klanten zijn de bepalende factoren van ons succes. En jij natuurlijk. We zijn dan ook naarstig naar jou op zoek. 

Heb je interesse in een positie bij Beds & Bedding? Vul dan hieronder je gegevens in en beantwoord onze vragen. Of stuur een email met motivatiebrief en CV naar zaandam@bedsbedding.nl t.a.v. Marthijn Theunis. We kijken uit naar je reactie. 

Click or drag a file to this area to upload.
Upload hier je C.V.