fbpx
Traverse 8-10, Almere
Maalderij 19, Amstelveen
Pieter Ghijsenlaan 17, Zaandam

Ben jij een even sterke als sturende factor?

En breng je graag een glimlach in elke slaapkamer?

Dan hebben we jou nodig. Bedden van hoge kwaliteit verkopen is namelijk maar één aspect van ons bedrijf.  Zo’n bed moet natuurlijk ook bezorgd worden en ter plaatse vakkundig, tot in de puntjes perfect, gemonteerd. Maar met alleen spierballen en een inbussleutel red je het niet. We vragen wel iets meer van je.

Beds & Bedding verkoopt immers slaapproducten van de hoogste kwaliteit en binnen onze service zijn ook klantvriendelijkheid, enthousiasme en een flexibele instelling een vaste waarde. Af en toe moet je naar de verste uithoeken van Nederland en soms moet het meest prachtige bed naar de hoogste etage. Daar draai jij je hand natuurlijk niet voor om. En dat je soms wat later thuis bent, is ook geen probleem.

Wat we van je verwachten…

 • Je bent representatief met een verzorgde uitstraling, handig en vriendelijk.
 • Je hebt respect voor de woonomgeving van de klant.
 • Je Nederlands is goed in woord en geschrift, andere talen zijn een pré.
 • Je hebt zowel spierkracht als technisch inzicht en werkt zorgvuldig.
 • Je werkt in principe door de week van 08.00 tot 16.00 uur. Je hebt er geen moeite mee dat dat af en toe uitloopt en ook op zaterdagen kunnen we een beroep op je doen als het moet.
 • Je bent collegiaal, betrouwbaar en komt op tijd op je werk.
 • Je woont in de omgeving van Zaandam en hebt minstens één jaar rijbewijs B.

Voor zoveel kwaliteiten krijg je ook veel terug.

 • Een fulltime dienstverband voor 40 uur.
 • Je verdient een goed salaris passend bij je functie, opleiding en ervaring. Plus fooi, want die mag je zelf houden.
 • Je krijgt natuurlijk vakantiegeld en daarnaast een prima pensioenregeling. Bovendien geven we je een royale personeelskorting op onze producten.
 • Je reiskosten worden vergoed.
 • Je krijgt vijfentwintig vakantiedagen.
 • En natuurlijk geven we je volop ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling.

De vakkundigheid en service die we van jou vragen, horen tot de traditie van ons familiebedrijf Beds & Bedding. We zijn al sinds 1953 gespecialiseerd in dat waar mensen bijna de helft van hun leven in doorbrengen: hun bed.

Ons specialisme beslaat alles op dat gebied: van complete slaapsystemen tot hoeslakens, van hoofdkussens tot dekbedden. Onze klanten komen uit heel Nederland, maar tegenwoordig ook van daarbuiten.

Sinds kort hebben we ook een filiaal in Almere. Meer service en meer beleving zijn de uitgangspunten geworden van waaruit we al onze winkels omtoveren tot heuse slaapbelevingscentra, uitgebreid met de meest exclusieve merken in ons vakgebied.

Het aantal bezorgingen en montages neemt dan ook toe, maar onze hoge kwaliteit mag daar niet onder lijden. Want naast kwaliteit, luxe en beleving is de tevredenheid van onze klanten de meest bepalende factor van ons succes. En jouw werk is daarom van het grootste belang.

Wanneer je kunt beginnen? Wat ons betreft vandaag nog! Er is genoeg te doen…

Heb je interesse in een positie bij Beds & Bedding?

Vul dan hieronder je gegevens in en beantwoord onze vragen. Of stuur een email met motivatiebrief en CV naar zaandam@bedsbedding.nl t.a.v. Marthijn Theunis. We kijken uit naar je reactie.

Click or drag a file to this area to upload.
Upload hier je C.V.